Nyilvánosan támadták be rokonai Horváth Tomit: nem vett rész nagymamája temetésén

temetés család támadás nyaralás Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamást közösségi oldalán, nyilvánosan támadta be az egyik rokona.

Harmadik házassági évfordulóját ünnepelte a napokban a Maldív-szigeteken Horváth Tamás, aki feleségével az esküvő óta minden évben elutazik a gyönyörű szigetre.

Idén az utazás időpontja egybeesett Tomi nagymamájának temetésével, így az énekes nem vett részt azon. Egyik családtagja nyilvános kommentben bírálta az énekest.

Horváth Tamás Forrás: Koncz Márton

"Eddig büszke voltam arra, amit elérték, és arra, hogy rokonok vagyunk, de ez tegnap véget ért... tegnap a nagymamád temetése helyett süttetted magad a Maldyv-szigeteken, az az asszony nevelt szinte fel, mert édesanyád nagyon beteg volt. Mindenki ott volt, csak te nem. Szégyeld magad - állt a kommentben."

A Bors megkeresett egy másik hozzátartozót, aki így nyilatkozott:

"Igaz, hogy nem jött el a nagymama temetésére. Erre, úgy gondolom, semmilyen indok vagy magyarázat nincs. Még anno a Facebookon posztolta a ház képét, ahol egykor éltek, büszkén mutatta meg, honnan jött. Úgy látszik, ezt azóta elfelejtette, mert a nagymama temetése helyett a forró tengerpartot választotta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.