Fekete László égtelen haragra gerjedt: kamu profillal hazudoznak a nevében

Forrás: TV2 -
kamu Fekete László harag hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete László, sok más közismert társával együtt szintén áldozul esett: kamu profilt hoztak létre a nevében és úgy terjesztenek hazugságokat róla az interneten. Az erősember kiakadt.

Fekete László égtelen haragra gerjedt, ugyanis bár ő nincs fent a közösségi oldalakon, a nevében valaki kamu profilt hozott létre és úgy terjeszt hazugságokat.

Fekete Laci Forrás: TV2

"Árulja már el nekem valaki, hogy mit lehet csinálni! Nekem ugyan nincs Facebook- oldalam, de tegnap is szembesültem azzal, hogy valaki előszeretettel irkál az én nevemben kommenteket különböző dolgokhoz. Ez most már a negyedik ilyen alkalom. Döbbenten láttam, hogy állítólag rendre utasítottam egy politikust, akit egyébként személyesen ismerek, és jó embernek tartom. Most éppen Norbinak címezve van odaírva, hogy azt üzentem, szégyelld magad. Ott az arcképem, meg hogy erős ember. Múltkor úgy szólt az üzenet, hogy kihívom azt a férfit, aki megverte a feleségét. Nagyon mérges vagyok, hogy valaki az én nevemben írogat mindenfélét. Gondoltam, megkérdezek most már egy újságot, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, hátha más is panaszkodik ilyen csalásról" - mesélte el a Borsnak az erősember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.