Egy 2013-ban készült tanulmány szerint a heregolyókban is vannak ízlelő receptorok. Sebestyén Balázsék ma reggel élő adásban tesztelték, igazak-e az erről szóló hírek.

Vadon Jani és Rákóczi Feri nagyon rákészültek a tesztre, és egy szál köntösben üldögéltek a stúdióban, Sebestyén Balázs viszont kevésbé volt felkészült, ő egy pokrócot helyezett az ölébe, szabadon hagyva alsó fertáját.

Miután a srácok elsütötték a bugyis és borotválkozós poénokat, kezdetét vette a tesztelés. Mindenki húzott egy számot, amihez egy-egy kóstolandó dolog tartozott.

"Fogod a tálat a bal kezeddel, nem nézel bele, és berakod a pult alá...Ne az érzésre koncentrálj, hogy hideg vagy meleg, hanem az ízére..."  

 Balázsé hideg és nedves volt, Jani az égvilágon semmit nem érzett... egy darabig, ugyanis ő húzta a chilit, így amint az elkezdett hatni, a rádiós műsorvezetőnek véget ért a tesztelés.

"Nem fogom érezni a következő ízt úgy érzem... Elmegyek megmosni... Örülök neki, hogy megint én szívok, meg kell törölnöm..."

Feri sós ízt érzett a nyelvén, Balázs viszont semmit, így amíg Jani mosakodott, a srácok megnézték, mibe "nyúltak".

Ferinek citromlé volt a csészéjében, Balázséban szójaszósz, Janiéba pedig extra erős chilli szósz, de a srácok semmit nem éreztek, így az a tény, hogy a heregolyókon receptorok vannak, úgy tűnik, hamis.