Egykori barátnője öccsébe szeretett bele az Exatlon édességimádó kiesője

Koloszár Enikő TV2 szerelem Exatlon versenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bajnokok csapatának fitneszvilágbajnok versenyzője imádja az édességeket, ami nem is csoda, hiszen párja, Dávid cukrászként dolgozik.

A Bajnokok csapatának kiesője élete egyik legnagyobb élményének tartja, hogy szerepelhetett a TV2 sportrealityjében, bár családja és szerelme mindvégig nagyon hiányoztak neki. Dávid és Enikő két éve alkotnak egy párt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Koloszár Enikő (@enikokoloszar) által megosztott bejegyzés,

"A nővérével voltam jóban, barátnők voltunk, ő mesélt Dávidról. Egy születésnapi bulin mutattak be egymásnak minket. Utána elkezdett udvarolni, sokat beszélgettünk. Nagyon romantikus volt" – mesélt kapcsolata elejéről a lány, aki szerette az Exatlont, sok mindenre rájött a kint töltött hetek alatt.

"Nagyon könnyen tudtam alkalmazkodni, nem zavart a por vagy a faház egyszerű körülményei sem, de arra is rájöttem, hogy mégiscsak itthon szeretek lenni a legjobban. A távolban nagyon hiányzott a párom, a barátaim, szóval nem szívesen mennék vissza versenyezni. Ám az is biztos, hogy ha vége a műsornak, a többiekkel tartjuk majd a kapcsolatot!"- mondta Enikő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.