Visszatérne Hien szökésben lévő édesapja Magyarországra

Forrás: TV2 -
Szökés Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien édesapjának pénteken lesz a tárgyalása és bízik a másodfokú ítéletben. Reméli szabadlábra helyezik és visszatérhet Magyarországra.

A huszonöt éves énekesnő szüleit és féltestvérét első fokon bűnszervezetben elkövetett embercsempészés miatt börtönbüntetésre ítélték. A vádak szerint a férfi és családja hamis papírokkal segítette vietnámi állampolgárok Magyarországra jutását, amivel valószínűleg több mint 3 millió forintot kerestek. Az ötvenöt éves férfi, Tuan Than Nguyen öt évet, az édesanyja, Ahn egy év, féltestvére két év hat hónap letöltendő börtönt kapott, ami ellen fellebbeztek.- írja a Blikk.

"Bízom a felmentésben, hiszen a terhemre rótt bűncselekményeket nem követtem el. A Magyarországra utazott vietnámiak vízumát minden esetben Magyarország hanoi nagykövetségén állították ki, abban semmilyen módon nem működtem és működhettem közre" - jelentette ki a férfi.

Hien Forrás: TV2

Hien édesapja feltehetőleg szökésben van Vietnámban. Szívesen visszatérne Magyarországra, azonban az itthoni hatóságok is körözést indítottak ellene.

Az énekesnő jelenleg az Egyesült Államokban él és nem nyilatkozott a családjáról, valamint a tárgyalásokon sem vett részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.