Bamako-ralis élményeiről vallott Oszvald Marika: különleges szuvenírrel tért haza

Forrás: Fem3 -
Oszvald Marika Hazatérés Bamako rally élménybeszámoló Bamako-rali Budapest-Bamako rally élmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszvald Marika 21 nap után érkezett vissza Budapestre.

Oszvald Marika és jó barátja tegnap érkeztek meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. A művésznő és barátja közel három hetet töltöttek a sivatagban a Budapest-Bamako ralin.

Hihetetlen kalandban volt részük: ha kellett, sátorban aludtak, volt, hogy nem ettek, nem ittak, sőt még fürdeni sem tudtak. Egyszer balesetet is szenvedtek és árokba borultak, de minden nehézség ellenére ha tehetné, már holnap újra nekivágna a sivatagi kalandnak.

Oszvald Marika három hetet töltött a sivatagban. Forrás: Budapest-Bamako

„Hosszú volt az út hazáig, de az elmúlt hetekben már annyi kilométer van a hátam mögött, hogy a repülőút meg se kottyant. Persze koszosak vagyunk és kicsit fáradtak, de ez is természetes.

Olyan helyeken jártunk, hogy azt elmesélni sem lehet, hihetetlen, varázslatos kalandokban volt részem, szerintem évek kellenek majd ahhoz, hogy feldolgozzam mindazt, amit átéltem"

– áradozott Marika, aki tett arról, hogy Meizl Ottóval – a kocsi sofőrjével – örökre emlékezzenek a ralira. Olyan szuvenírrel tértek haza, amilyen senkinek nincs és soha nem is lesz.

„Semmi extra dolgot nem vettünk, csak egy Porschét!"

– folytatta nevetve a Ripostnak.

Forrás: Fem3

„Azért nehogy bárki azt gondolja, csak mert Porsche a neve, milliókat ér, sőt ez egy igazi ócskavas, de számunkra felbecsülhetetlen értéke van.

Ez az autó volt a 2020-as Budapest-Bamako rali szimbóluma, a főszervező Szabó András autója.

Ez a járgány már két alkalommal megjárta a sivatagi versenyt, de már nem akarta András hazahozni magával. Ekkor Ottó lecsapott rá és megvette és nekem ajándékozta. Utólag hozzák utánunk, de hamarosan megérkezik, és örökös helyet kap Ottó egyik garázsában. Azt mondta, hogy még a homokot sem fogja kitakarítani belőle, ez lesz a mi közös ereklyénk, ami örökké emlékeztet az életre szóló kalandra" – áradozott Marika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.