Magánéletéről vallott Ganxsta Zolee

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea -
Ganxsta Zolee vallomás magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee elárulta, továbbra sem alakul jól a magánélete.

Ganxsta Zolee-t mostanában a tévénézők a Nicsak, ki vagyok? című zenés showműsorban láthatják a TV2 képernyőjén. A rapper ebből az apropóból adott interjút a Story magazinnak. A beszélgetés során elárulta, bár karrierje jól alakul, a magánéletéről ugyanez nem mondható el.

A magánéletemben valahogy nem sikerül, az istennek nem akar működni. Az ember nem lehet mindenben jó, én speciel ebben nem vagyok. Imádom a volt szerelmemet, de nem működött a kapcsolatunk, és nem feltétlenül csak énmiattam. Korábban nagy vadász voltam, de ha leteszem a voksomat, ha beleszeretek valakibe, akkor számomra csak ő létezik. Nagyon tudok ragaszkodni, de ha megbántanak, attól meg tudok rogyni, nem tudom lazán kezelni. Olyankor depresszióba esem, és magam alatt vagyok. Nem tudom, miért nem sikerül, de már nem is gyötröm magam ezzel. Inkább azzal foglalkozom, amiben jó vagyok..."

Ganxsta Zolee Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.