Hamarosan döntés születhet Aurelio ügyében: gondolni sem mer a börtönre

Forrás: YouTube -
büntetés Aurelio börtön Aurelio Caversaccio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 6. győztesét tavaly jogerősen 4 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablás miatt: idén Szegeden tárgyalják másodfokon az ügyét.

Aurelio mindent megtesz, hogy elkerülje a rá váró nehézségeket. Videóblogjában részletesen mesél a három évvel ezelőtti történetről és magánnyomozót is fogadott, aki szerinte olyan részleteket tárt fel rövid idő alatt, amelyek reményei szerint nagy változást hozhatnak. -írja a Blikk.

"Eddig számunkra is ismeretlen bizonyítékokat talált, amelyeket elsőként a bíróságon ismertetünk majd. Ezek olyan perdöntő információk, amelyek ismertetése után nem lehet majd emberrablással vádolni Aureliót. Ügyfelemet megviselték a történtek, ám jelenleg jól van, dolgozik, és a családjával együtt reméli, még idén pont kerülhet az ügy végére"– mondta jogi képviselője, dr. Pokker Zoltán.

A vád szerint Aureliót meglopták, mire válaszként barátaival elkapták a tolvajt, akarata ellenére egy autóba tuszkolták és elhurcolták.

"2017 októberében, amikor ez történt, Nádai Anikóval voltam együtt, és egyik nap nagyon összevesztünk.

Hazamentem Bajára, hogy kiengedjem a gőzt, és nem tagadom, bár nem szép dolog, de annyira berúgtam, hogy elaludtam a kocsmában. Akkor lopták ki a zsebemből a 180 ezer forintot"– emlékezett vissza Aurelio.

Az egykori VV-győztes rossz passzban volt, nem sokkal a történtek előtt halt meg imádott édesapja, ráadásul egy évvel korábban felfüggesztett börtönbüntetést kapott kabítószerbirtoklás miatt, amelyet most szintén le kellene ülnie –

így összesen hat évvel számolhat.

"Felfüggesztettet kaptam. Bevallottam, kokainfüggő voltam. Miután elkaptak, utána halt meg apám, lehet, hogy akaratomon kívül én voltam ennek is az okozója" – zárta mondandóját Aurelio.

Aurelio ügyére még idén pont kerülhet. Forrás: YouTube

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.