Peches nyaralásáról vallott Sipos Peti

Forrás: http://sajtoszoba.tv -
utazás nyaralás pech Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Peti legutóbbi nyaralásáról mesélt, amely nem volt mentes problémáktól.

Gran Canarián nyaralt nemrég Sipos Peti, ám a kiruccanás nem volt problémáktól mentes. Az Irigy Hónaljmirigy énekese a Story magazinnak mesélte, hogy már az indulás sem ment simán, egy koncert miatt a tervezettnél egy nappal később tudtak indulni.

„Ráadásul Londonba érve olyan szélvihar kerekedett, hogy a pilóta alig tudta letenni a gépet, félelmemben el is mondtam vagy öt miatyánkot. A reptér utána órákig nem fogadott repülőt... Amikor megérkeztünk végre Gran Canariára, az autókölcsönzőben nem találtuk a megrendelt kocsinkat, jó pénzért kellett érte kitaxizni az autótelepre."

Sipos Peti Forrás: http://sajtoszoba.tv

Ezzel nem volt vége a megpróbáltatásaiknak, a harmadik napon tolvajok törték be autójuk ablakának üvegét és elvitték belőle azt a táskát, amiben benne voltak az értékeik és a budapesti autójuk slusszkulcsa.

A viszontagságok ellenére az énekes mégis pozitív élményekkel távozott a Kanári-szigetekről, és legalább az időjárással szerencséjük volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.