Harsányi Levente újra szingli: teljesen összetört a tévés

Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala -
szingli Harsányi Levente összetört
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harsányi Leventével két év után szakított kedvese. A tévés teljesen összetört.

Életében először volt igazán szerelmes Harsányi Levente, ám kedvese úgy döntött, külön utakon szeretné folytatni tovább az életét.

Harsányi Levente Forrás: Facebook/Harsányi Levente saját oldala

"Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie. Még nem vagyok túl a dolgon, és nyitni sem tudok, mert eddig soha nem érzett szerelmi bánattal kellett szembesülnöm. Nem volt könnyű kezelni. Az elmúlt két hónap nem volt egyszerű. Nem szégyellem, hogy szerelmes lettem. Sőt, mindenkinek üzenem, merjen szerelmes lenni, mert a páros boldogság teszi az életet zamatossá. Később se akarnék azon keseregni, hogy ezért meg azért nem engedtem meg magamnak a szerelmet és éveket pazaroltam el" - vallotta be a Blikknek Harsányi, aki a közelmúltban lett ötven éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.