A koronavírus-járvány miatt halasztották el Medveczky Ilona műtéteit

műtét Medveczky Ilona járvány koronavírus vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elismert táncművésznő csuklóján három operációt is elvégeztek volna, de a járvány miatt bizonytalan ideig elhalasztották az összes műtétet.

Medveczky Ilona a koronavírus-járvány idején sem tétlenkedik, egész nap a kertben tevékenykedik: metszi a gallyakat és imádott kutyáival tölti az időt.

A művésznőnek március 24-én halaszthatatlan teendője lett volna, hiszen három csuklóműtét is várt rá Szigetszentmiklóson, egy korábbi sérülés miatt. Mindhárom operációt altatásban végezték volna, de a koronavírus miatt közölték a táncművésszel: a beavatkozásokat elhalasztják. -írja a Ripost.

„A bal csuklómat kellett volna felvágni, kivenni a lemezt, de ez még csak az egyik része.

Korábban egy csavar került a csuklómba, ami egy ideget nyom, és úgynevezett alagút szindróma alakult ki, zsibbad a mutatóujjam. Műtét viszont nem lesz. Annyit mondtak, hogy értesítenek az új időpontról. Nem is bánom igazából, mert ez nem gátol semmiben, ugyanúgy végzem a teendőimet" – jelentette ki Ilona.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.