Ilyen idő lesz húsvétkor, de ettől még maradj otthon

Forrás: Pilisi Parkerdő -
maradj otthon időjárás húsvét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes tavaszi idő várható húsvétra, ám nem szabad, hogy ez csavargásra csábítson minket. Aki megteheti, élvezze a napsütést a teraszán és a kertjében. 

Nagypéntek

Gomolyfelhők zavarják a kezdeti ragyogó napsütést, de csapadék nem alakul ki. Az északnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. Gyenge hidegfront érinti hazánk térségét. 17 és 23 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Nagyszombat

Kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen, sokat süt majd a nap. Csapadék nem valószínű. Marad a kellemes, 20°C körüli hőmérséklet. Gyenge marad a légmozgás.

Forrás: Pilisi Parkerdő

Húsvétvasárnap

Sok napsütésre van kilátás, szinte alig lesz felhő az égen. Kizárt az eső. Reggel 6, délután 21 fok körüli értékeket mérhetünk. A délkeleti szél délutántól megélénkül.

Húsvéthétfő

Erősen megnövekszik a felhőzet, de zápor inkább csak az északi országrészben fordul elő. Az ÉNy-i szél több helyen megerősödik. A maximum 21-22°C körül alakul.

Kedd

Napközben fokozatosan csökken a felhőzet, és mérséklődik a légmozgás is. 10-12 fok köré esik vissza a hőmérséklet - írja a köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.