Nincs magyarázat erre a hidegvérű gyilkosságra. Kinek van lelki ereje lelőni egy 1,5 hónapos csecsemőt?

Április 12-én történt az a szörnyű tragédia, melynek következtében egy 1,5 hónapos kisbaba kizárólag gépeknek köszönhetően van életben - és valószínűleg már nem sokáig... 

Armani Cazare február közepén született, teljesen egészségesen. Édesanyja egy igen fiatal, 18 éves nő, Daisy Delacruz, aki kora ellenére nagyon felelősségteljesen és lelkiismeretesen gondozta a kisfiút. Nem is volt más választása, hiszen mikor Daisy kedvese megtudta, hogy a lány áldott állapotban van, azonnal szakított vele. 

A kismama azonban 4 hónapos terhesen megismerkedett egy férfival, akivel azonnal szerelembe estek. A 19 éves Lance Tello Jr. onnantól kezdve úgy várta Daisy kisbabáját, mintha a saját gyermekét várná. Így pedig a szomorúan induló történet mesebeli csodává vált. Egy héttel ezelőtt azonban minden megváltozott: 

Forrás: GoFundMe

"Ez az egész olyan, mint egy rossz álom. Az egyik pillanatban még itt volt a fiam, a következőben pedig kórházban fekszik. És azt mondogatják az orvosok, hogy nincs esély a felépülésre, ugyanis technikailag agyhalott a gyerekem." - meséli sírva Daisy, aki nem tudja egy könnyen feldolgozni a történteket. 

"Lance arról panaszkodott, mennyire sok stressz éri a munkában. Ezután odalépett a tükör elé, és hosszú ideig csak bámulta magát. Nagyon ijesztő volt, ekkor már sejtettem, hogy valami nincs rendben. Végül a kiságy felé fordult, elővette a fegyverét, és csak nézte a fiamat. Ekkor rákiabáltam, hogy nem fogod lelőni a babámat, de már nem tudtam ellökni. Későn ugrottam oda."

A férfit letartóztatták, a történetnek pedig nyilván hamar híre ment. Ennek hatására pedig sokan elkezdtek gyűjteni Daisy-nek a GoFundme-n keresztül, hiszen teljesen egyedül maradt munka nélkül, egy haldokló babával. - írta meg a Mirror.