Ezzel készül Katalin hercegnő fia második születésnapjára

Forrás: instagram.com/kensingtonroyal/ -
királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Lajos karanténban kényszerül tölteni második születésnapját. Ám szülei így is gondoskodnak a méltó ünneplésről. Katalin hercegnő például egyedi ajándékkal készül.

Vilmosék a norfolki birtokon, az Anmer Hallban töltik a karantént, és csak online érintkeznek a család többi tagjával. A pár a BBC-nek nem rég elárulta, ez nem annyira egyszerű, már ami a gyerekeket illeti. A nagyszülőknek nem könnyű így kommunikálni a kicsikkel. Lajos herceg például állandóan meg akarja nyomni a piros gombot.

Katalin hercegnő és Vilmos a karanténban is emlékezets szülinapot szerveznek Lajos hercegnek. Forrás: instagram.com/kensingtonroyal/

Katalin arról is mesélt, mindig maga készíti a gyerekek szülinapi tortáját, ez most sem lesz másképp. Elárulta, szeret késő estig a konyhában ténykedni, mindenből hatalmas adagokat csinál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.