Pirner Alma megvált derékig érő, szőke hajától

haj karantén Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncos sok mindenen változtatott a járvány ideje alatt. Legszembetűnőbb azonban, hogy megszabadult hosszú, szőke fürtjeitől, szinte rá sem ismerni.

Pirner Alma a közösségi oldalán osztotta meg rajongóival új frizuráját. A derékig érő, szőke tincseit rövid, barnás frizurára cserélte, ami nagyon jól áll neki.

Ezen kívül Alma nagyon sok mindenen változtatott mióta karanténban van. Sokkal többet alszik, hiszen most végre nem kell hajnali 5-6 körül kelnie. Négy alkalommal főz hetente, és semmit sem rendelnek. Nem néz tévét, és hiába az állandó otthonlét, nem hord mackóruhát. Az önmagára fordított időt pedig meghosszabbította:

„A reggeli "Power Hour-t", ami egy óra, és az Erő órájának hívom, kibővítettem. Eddig 20 perc meditáció, 20 perc tanulás vagy olvasás, 20 perc edzés volt, most dupláztam mindent, az edzést tripláztam.„

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.