háborús veterán öngyilkossági kísérlet gyermekáldás exkatona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevin története nem mindennapi: nemrég még meg akart halni, most pedig gyermeket szeretne. 

Kevin és Kassandra egy Kaliforniában élő pár, akik családot szeretnének alapítani. Történetük azonban korántsem olyan hétköznapi, mint ahogy elsőre gondolnád.

Kevin ugyanis veterán katona, aki a légierőnél szolgált. Munkájából adódóan rengeteg szörnyűséget látott, ami miatt nehezen tudott visszailleszkedni a korábbi életébe. Poszttraumás stressz és depresszió gyötörte, melynek következtében volt idő, mikor élni sem akart. Meg is próbált véget vetni az életének egy fegyverrel, ám ez nem sikerült neki,

cserébe viszont egy életre tolókocsiba kényszerült.

Ezután ismerkedtek meg Kassandrával, akivel középiskolás korukban osztálytársak voltak. Hamar szerelembe estek és úgy döntöttek, együtt akarják leélni az életüket. Azóta közös YouTube csatornát indítottak, hogy bemutassák a világnak a történetüket.

Most éppen a gyermekvállalás van napirenden, hiszen Kevin a balesete óta nem tud olyan könnyen gyermeket nemzeni, mint azelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.