Álhírek terjednek Sas Józsefről, családja tiszta vizet öntött a pohárba

Forrás: TV2 -
betegség Sas József álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kamuportál azt írta, Sas József érzi, már nincs sok hátra számára a földi létből, és nem szeretne mást, csak hogy még egyszer a közönség elé állhasson. Családja felháborodott.

"Mondhatják azt, hogy mit akarok én már, hisz leéltem az életem, szerepeltem eleget. Bevallom őszintén, félek a haláltól.Nincs más vágyam az életben, mint felépülni annyira, hogy még egyszer kiállhassak, találkozhassam a közönségemmel, mert érzem, hogy közel a vég. Nem volt boldogabb pillanat számomra, mint látni a mosolyt az emberek arcán. Kérem önöket, ha egy kicsit is kedvelnek, biztassanak engem néhány jó szóval, imával, hogy érezzem, mellettem állnak, hisz a szeretetnél biztosan tudom, nincs erősebb érzés a gyógyuláshoz" – olvasható az egyik álhíroldalon, de az idézet nem Sas Józseftől származik.

Álhírek terjednek Sas Józsefről, családja tiszta vizet öntött a pohárba Forrás: TV2

A cikk valóságtartalmát már az is megcáfolja, hogy állításuk szerint a humorista kórház ágyáról üzent, pedig köztudott, hogy Sas József már hosszú hónapok óta otthon lábadozik. Feleségét, Zsuzsát érthető módon nagyon felzaklatta a cikk:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.