Bár a nyár tényleg mindig gyorsan elröppen, de ha jól használjuk ki, örökké emlékezetes marad - ezzel ugye mindenki egyetért? A nagysikerű SuperStereo feat. Dé formáció slágergyanús újdonsága pont erről szól.

„Bent a neved" című slágerükkel üstökösként robbant be a duó a köztudatba, a videóklipet már több mint 20 milliószor látták a YouTubeon. Most pedig egy könnyed, vidám trackkel lepi meg a közönséget a formáció, a szerzemény üzenetét pedig minden nyárimádó szeretni fogja.

Ha jól érzi magát az ember, annyira gyorsan telik az idő, hogy szinte csak másodperceknek tűnnek az órák. Ez nyáron hatványozottan igaz" – mondta Darabos Dávid, énekes és Laskai Viktor dj.

„Szerettünk volna egy igazi, bulizós, könnyed dalt írni, és azt közvetíteni, hogy fontos minden jó pillanatot megragadni, kihasználni az élet lehetőségeit."

A két zenész neve garancia a könnyen megjegyezhető, fülbemászó dallamokra. Legutóbb a „Hűtlen" című Edda újraértelmezésükkel mentek nagyot a Youtube-on, és „Utolsó szelfi" című szakítóhimnuszuk is a közönség kedvencévé vált.