Agyvérzést kapott az Éjjel-nappal Budapest sztárja - Friss hírek érkeztek az állapotáról

agyvérzés Éjjel-nappal Budapest állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete kapott agyvérzést az Éjjel-Nappal Budapest Mikije, akit orvosai mélyaltatásban tartanak. Barátnője Georgina elárulta, hogy van most.

Orvosai szerint hamarosan magához térhet Cziból László, az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplője, aki egy hete kapott agyvérzést.

Kedvese folyamatosan tájékoztatja a rajongókat.

"Megvolt a CT-vizsgálat, az orvosok pedig azt mondták, egy picit jobb az eredménye, mint pár napja volt, és stabilabb az állapota is. Megtudtam, hogy mindenképpen szerencsés Laci, hiszen fiatal és nagyon jó kondícióban van, ez is elősegíti a gyógyulását. Az orvosok szerint szerencse, hogy nem hirtelen robbant szét a vérrög az agyában, hanem „csak" folyamatosan szivárgott, mert ha nem így van, akkor azonnal meghalt volna.

Körülbelül egy hét múlva próbálják ébreszteni az altatásból. Ha magához tér, akkor elindulhat a javulás folyamata, de kérdéses, hogy ez sikerül-e, az biztos, hogy sok drukkolásra, imára és segítségre lesz szükségünk, amikor ezt megpróbálják. Már jelentkezett is egy intézmény vezetője, hogy vállalják Laci rehabilitációját, ha eljutunk oda. Bár most még nem reagál semmire, simogatom, fogom a kezét és telefonon lejátszom neki azokat a hangüzeneteket, dalokat, amiket a rajongói küldenek neki, remélem, és hiszem, hogy hallja ezeket" - állt a videóban, amit a Blikk foglalt össze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.