Fényes jövő előtt állt Petics Kristóf: erre készült a halála előtt

Forrás: rtl -
halál TV2 Petics Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Petics Krsitóf holttestét az újfehértói tóban találták meg, mindössze néhány nappal azelőtt hunyt el, hogy elkezdhette volna ismét karrierje fellendítését. Nagy tervei voltak. 

Petics Kristóf holttestét vasárnap találták meg az újfehértói tóban, halála sokkolta a barátait és a rajongóit is. Az X-Faktorból kizárt énekesnek nagy tervei voltak, néhány nappal azelőtt vesztette életét, hogy elkezdhette volna ismét karrirje építését.

Petics Kristóf holttestét az újfehértói tóban találták meg Forrás: rtl

"Egy új lemezhez írta éppen a szövegeket, dallamokat. Klipeket terveztünk forgatni tavasszal és nyáron, koncertezni készültünk. A TV2-be mentünk volna szerdán, szerződni a következő Sztárban Sztárra. Nagy vágya volt gyerekkora óta, hogy musicalénekes legyen, a Madách Színház volt minden álma" - mondta a Blikknek az énekes barátja. A TV2 is megerősítette, valóban szerződni akartak Kristóffal a műsorra.

"Petics Kristóf valóban a héten jött volna szerződéskötésre a Sztárban Sztár leszek! című műsorunk kapcsán. Megrendüléssel értesültünk a tragikus hírről, részvétünk a családjának" – írta a TV2 sajtóosztálya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.