Bosszút akart állni a feleségén a francia férfi, ezért megölte két közös gyermeküket. 

Élete végéig börtönben fog ülni az a francia származású férfi, aki megölte két kicsi gyermekét. Mint kiderült, a Németországban élő családfőt a felesége elhagyta, az apa ezért akart bosszút állni a nőn.

Az 56 éves Laurent F. egyik nap, mikor a két kicsire vigyázott, azzal csalogatta fel magához a nőt, hogy azt hazudta: szükségük lenne néhány nála lévő játékra. A mit sem sejtő Marieta pedig már arra érkezett meg, hogy a gyermekei halottak. A férfi először ájulásig fojtogatta őket, majd purhabot nyomott a torkukba és befektette őket az ágyba, mintha csak aludnának.

Bosszúból ölte meg két gyermekét egy férfi - Purhabot nyomott a torkukba (Illusztráció)Forrás: Shutterstock

A helyszínre érkező édesanyával ugyanez volt a terve, ezért először egy tompa tárggyal fejen ütötte, ám mivel a nő parókát viselt, így nem szenvedett olyan komoly sérülést — ráadásul az óriási lármát hallva az egyik szomszéd hívta a rendőröket, akik még azelőtt megérkeztek, hogy Laurent végzett volna Marietával is. Őt kórházba szállították és stabilizálták, ám a 2 és 5 éves gyerekeket már nem lehetett megmenteni - írja a DailyMail.