Öngyilkosságtól féltik Petics Kristóf rajongóit

Forrás: Petics Kristóf -
Petics Kristóf rajongók öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan úgy gondolják, túlságosan is összezárt Petics Kristóf rajongói csoportja, és nem a megfelelő módon működik. Attól félnek, a fiatalok esetleg öngyilkosságba hajszolják egymást.

A Facebookon működő zárt csoportba már nem engednek új tagokat, aki pedig nem ért egyet a többséggel, azonnal kizárják. Egyesek szerint kezdenek szektásodni, és nagyon megviselte őket a zenész halála, ezért félő, hogy butaságot tesznek.

Petics Kristóf rajongói zárt közösséget hoztak létre. Forrás: Petics Kristóf

Az egyik rajongó, aki belelátott a csoportba, azt mondja, nem megfelelően kezelik a helyzetet, ilyenkor meg kellene emlékezni az elhunytról, és támogatni egymást, de a csoport elkezdett rossz irányba menni.

„A támogatás, amit adnak, nem hasznos. Az instabil hátterű embereket, akik azt gondolták, nekik csak Ő van, teljesen megboríthatja érzelmileg... És ez a csoportban levő 12-16 évesekre főleg igaz"

– mondta a Borsnak a tag, aki szerint félő, hogy ezek a fiatalok eltávolodnak szép lassan a környezetüktől, és öngyilkosságba hajszolják egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.