Viharokkal tarkított hétvége előtt állunk

Forrás: Medgyesi Mián - Origo -
eső vihar hétvége időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken ngyrészt erősen gomolyfelhős időre számíthatunk, a legtöbb napsütés nyugaton várható. Délután szórványosan, főleg a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében heves szélrohamok lesznek. Reggel 10, délután 20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton a napsütés mellett sok gomolyfelhő lesz az égen, és elsősorban a középső tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. Reggel 6 és 12, délután 16 és 21 fok között valószínű a hőmérséklet - tehát folytatódik a sokéves átlagnál hűvösebb időjárás. Sokfelé lesz élénk, néhol erős az északnyugati szél.

Viharokkal tarkított hétvége előtt állunk Forrás: Medgyesi Mián - Origo

Vasárnap északkelet, észak felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé ered el az eső. Az északnyugati szél sokfelé megerősödik, olykor viharossá fokozódik. Mindössze 13 és 19 fok közötti értékeket mérhetünk - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.