Eltemették Petics Kristófot - a temetésével egy időben napvilágra került a temetéséről szóló videója - Videó

Petics Kristóf temetés kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragikus körülmények között találták meg Petics Kristóf holttestét egy tóban május 24-én. Az X-Faktor felfedezettjét szerdán helyezték végső nyugalomra.

Szűk családi körben temették el Petics Kristófot. Temetésével egy időben napvilágra került az a videó, amiben arról beszél, milyen temetést szeretne.

„Ne hozzatok virágot. Utálom. Ne hozzatok csokit sem, nem szeretem. Nem kérek semmit, csak egy kis fűzfát, és öntsetek egy kis alkoholt a földre, ahol eltemetnek. Ne a fűzfára, mert attól kirohad. Azt akarom, hogy mindenki igyon a temetésemen. Mindenki kivétel nélkül igyon abszintot. B.sszatok be, mint a szemét. A zenekar nem kaphat másik énekest, hanem minden számát egy meglévő zenekar énekesére átdolgozzátok. Mert az úgy menőbb..." - magyarázta akkor, írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.