Felgyújtotta párja házát a korábban gyilkosságért elítélt férfi

Forrás: Thinkstock -
gyilkosság bűncselekmény tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
M. Tibor hét évvel ezelőtt feleségét késelte halálra féltékenységből. Ezúttal párja házát gyújtotta fel, így akart bosszút állni rajta.

Ebesen mindenki jól ismeri M. Tibort, a férfi hét évvel ezelőtt a nyílt utcán késelte halálra feleségét, mert rajtakapta a lovasedzőjével. Az asszony az utcára menekült, a férfi pedig utána eredt, és megölte, 35 késszúrást találtak a nő testén. Ezért öt és fél évre ítélték.
„Hét évvel ezelőtt késelte halálra nejét a nyílt utcán, a gyerekeik is ott voltak a házban. A nagyszülőkhöz kerültek, Tibor támogatja őket" – mesélte a Blikknek a férfi egyik ismerőse.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

Szabadulása után egy helybéli asszonnyal jött össze, és hozzá költözött. Ám a férfi sokat ivott, és állandóan féltékeny volt, párja ezért szakítani akart, de Tibor nem hagyta el a házat. A nő ezért az anyjához ment, ezután a férfi felgyújtotta az otthonát.

„A 45 éves férfi nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd elment párja házához, ahol meggyőződött arról, hogy az ingatlanban senki nem tartózkodik. Magához vett két gázolajjal teli 20 literes kannát, majd azokat bevitte a lakásba. A gázolajat kiborította a szobában, majd a nála lévő öngyújtóval meggyújtotta azt. A ház teljes terjedelmében kigyulladt, a benne lévő bútorok, egyéb ingóságok elégtek" – írta le a történteket a Debreceni Törvényszék.

Állítólag M. Tibor többször megverte élettársát, sőt annak édesanyját és lányát is bántotta. Előfordult, hogy a rendőrök is kijöttek hozzájuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.