Benedek Tibor élete utolsó napjait az intenzív osztályon töltötte

Forrás: MTI/Bugány János -
Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Májusban mindenkit megdöbbentett Benedek Tibor visszavonulása: a sportoló magánjellegű okokra hivatkozva mondott le minden vízilabdával kapcsolatos tevékenységéről.  A bejelentés váratlan volt, a szakmai berkeken túl senki nem tudta, hogy súlyos beteg. Ismerősei, pályatársai azonban tudták, nagy a baj. 

A Ripost információi szerint Benedek Tibor május elején egy budapesti klinikára feküdt be. Tartott attól, hogy a szervezetét megtámadja a koronavírus és nem akarta veszélynek kitenni a családját. A lap úgy tudja, az állapota javult, ezért egy időre hazaengedték.

A sportoló másfél hete otthonában rosszul lett, ekkor visszavitték a klinikára. Életének utolsó napjait az intenzív osztályon töltötte, komoly fájdalomcsillapítókra volt szüksége.Barátainak arról panaszkodott, hogy nagyon várja már a szenvedés végét... Az utolsó napokban Tibor már csak az orvosaival és a feleségével talákozott, nem szerette volna, hogy gyermekei ilyen állapotban lássák.

Forrás: MTI/Bugány János

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.