Kemény Dénes megrendülve nyilatkozott Benedek Tibor haláláról

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Benedek Tibor Kemény Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész ország gyászolja a csütörtökön hajnalban elhunyt háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, Benedek Tibort. Kemény Dénes szövetségi kapitányként különösen szoros kapcsolatban volt a sportolóval, most megrendülve nyilatkozott. 

"Borzasztó és nagyon fájdalmas kimondani, hogy nincs többé. Tisztában voltam a betegségével, mégsem voltam felkészülve arra, hogy meghal. Ledöbbentem, amikor az orvosa sms-t küldött a halálhíréről. Nem az az élet rendje, hogy egy ilyen nagyszerű ember ennyire fiatalon távozzon közülünk"– mondta Kemény Dénes a Blikknek.

"Nem volt nála példamutatóbb játékosom, hatalmas segítséget nyújtott nekem. Joggal néztek fel rá a csapattársai, hatalmas küzdő volt. Végig azt reméltük, Tibor a betegséget is legyőzi. Úgy állt hozzá, hogy élete legnagyobb harcából is győztesen kerül ki, hitt a gyógyulásban" – tette hozzá.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.