Gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolhatják L.L. Junior exét, Hopp Csillát

Hopp Csilla Gondatlanságból elkövetett emberölés vádemelés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, 2019 nyár végén elhunyt L.L. Junior és Hopp Csilla alig 4 éves kisfia, Dávidka. A pici az édesanyával és annak barátnőjével volt, amikor a szörnyű tragédia megtörtént. Mindkettejük ellen nyomoz az ügyészség.

2019 nyarán kiszaladt az úttestre L.L. Junior 4 éves kisfia, Dávidka, akit egy arra járó, szabályosan közlekedő autó halálra gázolt. A kisfiú az édesanyjával és annak barátnőjével tartott haza egy rendezvényről, amikor megtörtént a tragédia. Az édesanya és barátnője ellen gondatlanságból elkövetett emberölés alapos gyanúja miatt nyomoz az ügyészség. Csilla ügyvédje még májusban panaszt nyújtott be a vádak ellen, ezt azonban most elutasították.

Hopp Csilla, RTL Fókusz Forrás: RTL

"Jelenleg is gondatlanságból elkövetett emberölés vétségének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás két fővel szemben, az ügyészség a gyanúsítás elleni panaszokat elutasította" - mondta el a Ripost megkeresésére a a Fővárosi Főügyészség sajtóosztálya.

Hopp Csilla ügyvédje elárulta, mit jelent ez ügyfelére nézve a jövőben.

"A panasz csak azt bírálja el, hogy jogszerű volt-e az eljárás a rendőrség részéről. Ebből az ügyből még bármi lehet: azt sem lehet kizárni, hogy vádat emelnek, és azt sem, hogy megszüntetik az eljárást.

Ha a legrosszabb forgatókönyv bekövetkezik, és gondatlanságból elkövetett emberölés miatt elítélik Csillát, akkor egytől öt évig terjedő szabadságvesztés várhat rá.

Véleményem szerint azonban ebben az ügyben végrehajtandó szabadságvesztés szóba sem jöhet. Ennek ellenére sajnos számítunk rá, hogy ha vádemelésre kerül sor, több éven át húzódó procedúra vár ránk. Ügyfelem hamarosan írásban is vallomást tesz majd. Jelenleg a helyzethez képest jobban érzi magát. Nyilvánvalóan nem örül a fejleményeknek, de igyekszik erős maradni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.