Belehalt a nemi erőszakba a 4 éves kislány, Salome Segura Vega

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Salome Segura Vega
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset történt nemrég Kolumbiában: egy 4 éves kislány veszítette életét, miután megerőszakolták és halálra verték. 

A kis Salome eltűnése már a kezdetektől fogva gyanús volt, ugyanis csak olyan személyekkel érintkezett, akik jól ismerték a családot. Ezért feltételezni lehetett, hogy az elrablója egy olyan személy lehet, aki közel állt hozzájuk.

A nyomozás meg is hozta a várt eredményt: a hatóságok Sebastian Mieles Betínt gyanúsítják, aki a családnak dolgozott. A 27 éves férfi egyelőre tagadja a vádakat, ám minden jel arra utal, hogy ő volt a tettes.

A 4 éves kislányt durván megverték, majd brutálisan megerőszakolták. Félmeztelen testét egy erdőben találták meg a szülei és a szomszédok, akik azonnal mentőt hívtak, ugyanis a kislánynak még voltak minimális életjelei. Napokon keresztül küzdöttek érte az orvosok, ám sajnos végül néhány napja belehalt a sérüléseibe - írta meg a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.