Busz elé hajtott egy biciklis, a sofőr nagyot fékezett, ezért az egyik utas megsérült - Videó

biciklis baleset busz busz elé hajtott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felvétel is készült a szabálytalan biciklisről, akit azóta keres a rendőrség.

Egy ismeretlen kerékpáros 2020. május 20-án 6 óra 58 perckor Budapest XII. kerületében, az Ignotus utca és a Csaba utca kereszteződésében nem biztosított elsőbbséget egy busznak. A busz vezetője fékezéssel próbálta elkerülni a balesetet, melynek következtében egy utas elesett és megsérült. Az ismeretlen kerékpáros továbbhajtott, róla a busz fedélzeti kamerája felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya kéri, hogy aki a felvételen látható kerékpárost felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén - írja a police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.