Brutálisan összecsapott egy érdi és egy enyingi család egy benzinkúton. A két banda fegyverekkel esett egymásnak, egy 50 éves férfi meghalt. Fia videoüzenetben halálosan megfenyegette apja gyilkosát.

Késsel, gázpisztollyal, vascsövekkel felvértezve támadta meg egy enyingi család az érdieket egy benzinkúton, állítólag féltékenység volt az oka.
Egy ember életét veszítette, öten súlyosan, heten pedig könnyebben megsérültek. A szóváltás már korábban kezdődött, egy másik kútnál, majd autós üldözésbe kezdtek, egymásnak is koccantak. Ezután történt a véres összecsapás.

„Leszámolni jöttek, egyértelmű. Odaléptek az autóhoz, s rögtön szúrtak. Józsit úgy megszurkálták, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, egy másik tesónak majdnem levágták a kezét" – mesélte a család egyik tagja a Blikknek.

Az elhunyt férfi tehetős építkezési vállalkozó volt, fia Renátó édesapjával dolgozott, de úgy tudni luxusautókkal is kereskedtek.

„A fiát, Renátót támadták be korábban az enyingiek. A közösségi oldalon üzengettek egymásnak a fiatalok. Józsi csak a fiát védte, de sajnos ő húzta a rövidebbet" – folytatta a családtag.
A rendőrség 13 embert fogott el a véres összecsapás után, ám lehetséges, hogy itt még nincs vége, Renátó ugyanis halálosan megfenyegetett édesapja gyilkosát.