Korda György felülésekkel tartja magát formában

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
Korda György felülés egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
81 évesen is fitt Korda György, aki elárulta fiatalosságának titkát.

Korda György 81 évesen már pontosan tudja, hogy mit kell tennie azért, hogy jól érezze magát a bőrében. A karantén időszakában olyat is meglépett, amit korábban sosem.

Korda György Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Az elmúlt hónapokban nagyon figyeltem rá, hogy mindennap sportoljak, nehogy túlságosan elszokjak a mozgástól, mire színpadra kell állnom. Amikor reggelente kinyitom a szemem, még az ágyban felüléseket végzek, napközben szobabiciklizek egy héten háromszor egy órát, valamint sokat sétálok – meséli a holnap megjelenő HOT!-ban György. – A karanténidőszakban két-három kilót fogytam is, ami kedvező változás. Jól érzem magam a bőrömben. Megemeltem a napi vitamindózist is: rengeteg D- és C-vitamint szedek, hogy a vírusnak esélye se legyen arra, hogy megfertőzzön."
Hogy emellett mivel tölti a napjait az énekes, mitől fél és mi az, ami tartja benne a lelket, az a holnap megjelenő HOT! magazinból kiderül!

A HOT! Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.