Hódi Pamela kedvesével búcsúztatta a nyarat: itt a békülés utáni első közös fotó

Forrás: Tóth Bence/Instagram -
békülés Hódi Pamela fotó Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és Tóth Bence a koronavírus alatt úgy érezték, hogy nem egymásnak vannak teremtve. Felbontották a jegyességüket is, ám úgy tűnik, a szerelem mindennél erősebb köztük. Ismét együtt vannak.

Néhány hét különlét után Hódi Pamela és Tóth Bence úgy döntöttek, mégis együtt folytatják a jövőjüket. Bár a szakítás előtt lett volna az esküvőjük, egyelőre nem tudni, hogy mikor tartják meg. A sztárpár békülésük után nem posztolt közös képeket és egyikük sem nyilatozott a magánéletéről. Sőt Bence még a közösségi oldalakról is eltűnt, hátrahagyva népes követőtáborát.

A nyár utolsó napjait barátaikkal töltötték egy hajón a Balaton közepén. Ezen az eseményen végre elkészült a békülés utáni első közös fotójuk is, amin Megyeri Csilláék társaságában láthatók - a páros szemmel láthatóan nagyon boldog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.