A 26 éves nő miután elvetélt, annyira szeretett volna gyereket, hogy úgy döntött, állapotos barátnője babáját rabolja el. Kivágta a terhes nő hasából a magzatot, és azt állította, ő szülte.

Brutális gyilkosság történt a Santa Catarina állambeli Canelinhában. A 36 hetes terhes pedagógiát hallgató Flávia Godinhót egykori iskolatársa és barátnője átcsalta magához, mondván babaváró bulit szervez neki. Csakhogy a nő leütötte egy téglával az állapotos lányt, majd késsel kivágta a hasából a magzatot.

Ezután férjével egy kórházba vitték a babát, és azt állították a nő szülte. Csakhogy az ott dolgozóknak gyanús lett, ugyanis nem látták rajta annak nyomát, hogy nem rég életet adott egy csecsemőnek, akinek ráadásul a hátán furcsa vágásnyomokat fedeztek fel.

A fotó illusztráció.Forrás: Shutterstock

Flávia vérben úszó holttestére a férje és az édesanyja talált rá. A rendőrség hamar rájött, hogy az áldozat barátnője a tettes, és letartóztatták – írta a Daily Mail.

Akkor bevallott mindent, és elmondta, hogy januári vetélése óta minden áron babát szeretett volna, ráadásul mindenkinek azt hazudta, hogy még mindig várandós.

A kislány csodával határos módon túlélte a borzalmas esetet, kórházban ápolják, de a hírek szerint egészséges.