Fecsó a kamerák előtt készítette ki új kedvesét: zokogott a lány - Videó

Forrás: TV2 Sajtószoba -
Love Bistro kamera sírás Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivi egykori szerelme kikészítette új kedvesét, aki a kamerák előtt sírta el magát.

A Love Bistro második hetében Vasvári Vivien egykori kedvese, Szegedi Fecsó is megmutatja főzőtudományát új kedvesével. Bár állításuk szerint nagy az egyetértés köztük, a műsor alatt sokszor vesztek össze. A legutolsó adásban a fiatal lány már nem bírta tovább és sírva fakadt. Alig lehetett megnyugtatni őt.

Szegedi Fecsó és Kiss Vivi Forrás: TV2 Sajtószoba

"Vivi érzékeny típus, hamar a szívére veszi a dolgokat, mi pedig elég sokat veszekedtünk az utóbbi időben. Egyébként ez egyáltalán nem jellemző ránk, jól megvagyunk, de a verseny során mind a ketten feszültebbek voltunk, és már egy rossz nézés is elég volt ahhoz, hogy hajba kapjunk. Elég önfejű és makacs vagyok. Azt csinálom, amihez kedvem van, és nem szeretem, amikor valaki keresztve akarja húzni a számításaimat. Az alkalmazkodás nem az erősségem, de szerencsére Vivivel eléggé egy húron pendülünk, úgyhogy nagy az egyetértés közöttünk" - magyarázta Fecsó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.