Így szeretné rendezni a tartozásait Szilágyi István özvegye

Forrás: Ripost -
támogatás jótékonyság börtön Szilágyi István özvegye Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István özvegye, a szobrászművészként tevékenykedő Jolika néni óriási bajban van, ugyanis közel 30 millió forintnyi tartozást halmozott fel, amelyet képtelen kifizetni. Humenyánszky Jolán egy ma nyíló kiállítástól reméli a megoldást.

"Úgy tudom, Jolika szobrai, valamint a régi családi fotók és ereklyék lesznek kiállítva, amiket akár meg is lehet vásárolni. A belépő ára is egyedi, mindenki annyit ad, amennyit tud vagy szeretne" – mesélte a Blikknek az özvegy egyik ismerőse.

Forrás: Ripost

"Jolika egykor nagyon tehetséges szobrásznak számított, ám már évek óta nem dolgozik. Otthon, a műtermében őrizte az alkotásait, most ezeket lehet megcsodálni. Örül, hogy sokan megnézhetik a munkáit, és ha valaki nagyon szeretné, akár meg is veheti a tárgyakat(...)

Bár nyilván nem ebből az összegből fizeti majd ki Jolika a tartozását, de úgy tudom, ez már nem is cél, mivel hirdeti a házat, szeretné eladni. Ettől függetlenül gondolni kell arra is, hogy mi lesz a későbbiekben. Nem tudni még, hová tud menni, ha eladja a házat, hiszen új lakásra nem lesz pénze, így gyűjtenie kell egy kis albérletre

– folytatta az ismerős.

A tragédia óta Jolika néni nem beszélt a fiával, Péterrel, aki május eleje óta börtönben van. Az apja megölésével gyanúsított férfinak jelenleg a barátai próbálnak segíteni, az özvegy azonban nem haragszik a fiára, szereti őt, és biztos abban, hogy a befolyt összegből őt is támogatja majd pénzzel, vagy csomaggal, hogy mindene meg legyen a rácsok mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.