Koronavírus: Rekordot döntött az elhunytak száma

Forrás: Shutterstock -
rekord fertőzöttek száma koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem lassul a vírus terjedése Ukrajnában, az ukrán Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács (RNBO) által közzétett adatokból pedig az is kiderült, hogy ismét rekordott döntött a halálos áldozatok száma. 

2411 fővel nőtt az új esetek száma az elmúlt napokban, így jelenleg 140 479-re nőtt az igazolt koronavírus-fertőzöttek száma Ukrajnában. 57 új halálos áldozatot számlálnak, így most 2934-re emelkedett az elhunytak száma, és eddig 63 546-an gyógyultak meg a kórból.

Forrás: Shutterstock

Jelenleg 73 999 beteget kezelnek koronavírus-fertőzéssel, számuk 1414-gyel nőtt egy nap alatt. Az 57 halálos áldozat az eddigi legtöbb, amelyet a járvány kezdete óta egy nap alatt feljegyeztek, a korábbi legtöbb elhunyt 54 volt, múlt szerdán. A legtöbb új fertőzöttet, 2836-ot, múlt pénteken regisztrálták.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.