Bekuckózós hétvége elé nézünk

Fotó: Koncz Márton - Origo -
eső hétvége időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti hétvégével ellentétben, most inkább benti kuckózást tervezz, az időjárás ugyanis nem igazán fog kedvezni a hosszabb kültéri programoknak.

Szombaton az erősen felhős, vagy borult égből eleinte (főleg hajnalban)sokfelé, majd egyre inkább keleten várható eső, zápor, zivatar. Több helyen kiadós mennyiségű csapadék várható. Az északnyugati szél nagy területen viharossá fokozódik. Mindössze 13 és 19 fok között alakul a délutáni órák hőmérséklete. Erős hidegfronti hatás érvényesül. A közlekedés időjárási feltételei rosszak lesznek a vizes útszakaszok és az erős oldalszél miatt.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Vasárnap északkeleten reggel még eshet az eső, majd átmenetileg mindenhol csökken a felhőzet, kisüt a nap. A szél délire fordul és mérséklődik. A csúcshőmérséklet 16 fok körül valószínű.

Forrás: Köpönyeg

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.