Brutális baleset történt az 1-es villamosnál, egy férfi ugyanis a szerelvény alá esett, ami több megállón keresztül vonszolta magaával a testét. A 27 éves László éppen szerelméhez sietett.

Sokkoló látványban lehetett része az 1-es villamos utasainak csütörtök este. A 27 éves T. László a villamos két vagonja között szeretett volna átmenni, csakhogy a szerelvény éppen ekkor elindult, így beesett alá.
A villamos sofőrje nem vette észre, így több megállón keresztül vonszolta magával a férfi testét, aki belehalt a súlyos sérülésekbe.

Kiderült, az áldozat éppen szerelméhez sietett haza. Anettel sokáig hajléktalanszállón éltek, de nem rég sikerült beköltözniük egy szociális bérlakásba, aminek nagyon örültek, és közös jövő terveztek.

A fotó illusztráció.Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Boldogok voltunk, hogy végre saját otthonba költözhettünk. Laci rengeteget dolgozott, hogy minél jobb körülményt teremtsen magunknak. Laci mindenben támogatott, ő nyugtatott meg állandóan, hogy a sorsunk jobbra fordul. Csütörtök este végleg megváltozott az életem. Keresem az okokat, de nem találom. Tudom, hogy hozzám sietett. Nagyon szerettük egymást, még reggel is arról beszéltünk, hogy este együtt lehetünk" – mesélte Anett a Ripostnak.

A borzalmas balesetnek többen szemtanúi voltak, többek között Cseh-Szakál Tibor többszörös országos táncbajnok, aki felkavaró részleteket árult el.
„Az út közepén hevert, mintha egy nagyobb állat teteme lenne, de nem hasonlított semmire. Alig két méterre volt tőlem, és ahogy néztem, egyre inkább tudatosult bennem a zsibbasztó felismerés, hogy ez egy emberi test. Egy test maradványa. Egy ledarált torzó. Sokkoló volt." – mondta el a Borsnak.