Tragédia! Kilencedik emeletről zuhant ki az egykori NB I-es focista

Forrás: Shutterstock -
zuhanás focista Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
46 éves korában tragikus körülmények között elhunyt Udvari Szabolcs, futballista. A korábban NB I-es játékos kizuhant egy szegedi lakóház 9. emeletéről.

Hozzátartozói nem tudják feldolgozni a történteket. Elmondásaik alapján Szabolcs egy életvidám, humoros ember volt, akinek erőnlétére sem lehetett panasz, hiszen haláláig rendszeresen edzőterembe járt - írja a Blikk.

Forrás: Shutterstock

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt" – emlékezett meg Tamás az elhunyt testvéréről.

"Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk" – árulta el a lapnak a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.