Vajna Timinek el kell hagynia az országot, nem maradhat tovább - lehet, hogy unokaöccse születésénél se lesz jelen

Forrás: Vajna Tímea -
Vajna Timi Palácsik Lilla ország Amerika unokaöccs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi az amerikai-magyar kettős állampolgárságra törekszik, így a kinti törvények tekintetében hamarosan vissza kell térnie a tengerentúlra.

Ahhoz, hogy megszerezze az amerikai állampolgárságot is, Vajna Timinek nagyon sok időt kell Amerikában töltenie. Az özvegy három hónapnál több időre nem hagyhatja el az USA-t, így hamarosan vissza kell térnie. Unokaöccse születése miatt tért vissza a többi között Magyarországra Timi, ám úgy néz ki, mégsem lehet ott a születésénél. Már 120 napja van itthon és ha nem akar újabb egy évet várni az állampolgárságra, napokon belül el kell hagynia Magyarországot.

Vajna Tímea Forrás: Vajna Tímea

"A koronavírus miatt nagyon sok időt töltött távol Amerikától Timi, és a limit amennyit távol tölthet, az minimum három hónap. Timi már a 120. napon is túl van, így az utolsó esélye az, hogy most visszamegy, hogy ne kelljen még egy évet várni arra, hogy megkapja az állampolgárságot, és újra végigmennie ezen a procedúrán" - mesélte egy ismerős a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.