Durván bántalmazza iskolatársait a 16 éves pécsi diák: egyiküknek az arca is felszakadt

Forrás: Shutterstock -
Pécs iskola verekedés bántalmazás kamasz diák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolatársait tartja terrorban és támadja meg az a 16 éves pécsi diák, aki korábban már az iskola egyik tanárjával és takarítójával is tettlegességig összeszólalkozott. 

A 16 éves pécsi diák folyamatosan zaklatja és megfélemlíti az iskolatársait. Legutóbb egy 12 éves fiúnak felszakította az arcát és egy 13 éves fiút, aki nemrég esett át mandulaműtéten, felpofozott.

16 éves diák tartja terrorban iskolatársait egy pécsi iskolában (A kép illusztráció) Forrás: Shutterstock

A 13 éves fiú édesanyja levelet küldött a 16 éves diák, Ruben édesanyjának, melyben elmesélte, hogyan támadta meg többedmagával fiát a nála 3 évvel idősebb kamasz az iskola udvarán.

"Mikor a fiam mondta, hogy nem dohányzik, kapott egy hatalmas pofont. A Te fiad elmondta a gyerekemet minden csicska, veréb, kutyának, majd közölte, hogy mire visszaér, addigra a fiam, ha kell, akkor a föld alól is szerezzen cigit, mert különben kitapossák a belét, majd elmentek. A fiam felhívott minket, mi pedig azonnal rohantunk oda, mert a fiam azt mondta, hogy rettenetesen fáj a torka a pofon miatt. Attól rettegtünk, hogy megfullad a vérében"

- írta le a sokkoló történetet az édesanya.

Nemsokkal ezután a fiút ismét elkapták az iskola udvarán Rubenék és nemcsak őt, hanem a fiú barátait is megütötték, egyikük agyrázkódást kapott.

Egy másik fiú apukája arról számolt be, hogy Ruben miatt íratták át fiát egy másik iskolába, szintén egy másik apuka 12 éves fiút pedig úgy felpofozták, hogy felszakadt az arca

- írja a Bors.

A Ripost információi szerint a pécsi iskolában felszereltek ipari kamerákat és kérték már iskolaőr segítségét, az üggyel kapcsolatban pedig felvették a helyi rendőrséggel a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.