L.L. Junior függőségéről vallott: több mint százmilliót elkaszinózott

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
kaszinó függőség L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Juniors kisfia, Lacika születése előtt súyos szerencsejáték-függőségben szenvedett. Félelmetes összegeket hagyott a kaszinókban.

Függőségéről vallott a neves rapper, L.L. Junior, aki állítása szerint több mint százmillió forintot hagyott ott a kaszinóban. Eleinte szidta magát és bántotta, hogy ilyen felelőtlen volt, mára már megbékélt a múlttal és csak családjára koncentrál.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

„A szerencsejáték-függőség sokkal durvább, mint bármilyen más drog vagy alkohol, mert ez nem a testedet támadja meg" -árulta el Junior, majd azt is hozzátette, hogy első kisfia születésével minden egycsapásra megváltozott.

"Az érzés, hogy édesapa leszek, valami elképesztő energiát és felelősségtudatot adott, és egyik napról a másikra leálltam" - mesélte a Story Magazinban a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.