Csodagyereknek tartják Roberto Carlos magyar fiát - Így alakul a karrierje

Forrás: Youtube/Reggeli Start -
Roberto Carlos Cristofer Roberto da Silva Horváth csodagyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Real Madrid utánpótláscsapatában játszik Roberto Carlos magyar fia, a 13 éves Cristofer Roberto da Silva Horváth. Kivételes tehetségnek tartják, mint az édesapját. A fiú tökéletesen beszél magyarul, évente többször jár Győrben a családjánál. Már 182 centi magas és 67 kg a testsúlya - írja a Blikk.

A fiú édesanyja 2005-ben ismerkedett meg Roberto Carlos világklasszis focistával, amikor a csapata, a Real Madrid Budapesten játszott. A gyermek három évesen Győrben kezdett focizni, majd nem sokkal később Madridba költöztek, azóta ott játszik.

Csodagyereknek tartják Roberto Carlos magyar fiát Forrás: Youtube/Reggeli Start

"Néhány éve dr. Petrekanits Máté, a terhelésélettan egyik legismertebb hazai szakértője megállapította, hogy Cristofernek olyan izomösszetétele van, amely csupán minden milliomodik embernek adatik meg. Azt is megjósolta akkor, hogy 180-184 centiméter magas lesz, de ezt most már 190 centiméter fölé teszik. Apukája, Roberto Carlos, 1,68 méter, de például nagyapja, a férjem, a közel 150-szeres volt válogatott kézilabdakapus, Horváth József körülbelül két méter magas" - nyilatkozta a lapnak a nagymama, Szvitek Erzsébet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.