Ököllel ütötte élettársa fiát a magyar énekes - Részletek

Gulyás Roland verekedés családon belüli erőszak énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guláys Roland, az egykori énekes verseny harmadik helyezettje ököllel ütötte élettársa 17 éves fiát egy elfajult vita hevében.

Gulyás Rolandot az egyik kereskedelmi csatona tehetségkutató versenyében fedezték fel 2017-ben, ezüstérmes lett az akkor szerény és félénk fiú.

Legutóbb azonban arról számolt be a Blikk, hogy Roland súlyosan bántalmazta élettársa 17 éves fiát. A vita állítólag abból eredt, hogy a fiatal fiú nem akarta hallgatni, ahogy édesanyja és annak élettársa hangosan szexelnek, így felhangosította a tévét. Amikor szóvá tették és kérték, hogy halkítsa el, a fiú káromkodva szólt be az énekesnek, innen indult a balhé.

"Roland a családjával élt abban a társasházban, ahol Márta lakott a gyerekeivel. Hamar egymásba szerettek, a fiú pedig odaköltözött. A nő idősebb gyermeke nemsokára elköltözött, a kisebbik viszont maradt, de megromlott a viszonyuk, folyamatosan voltak a viták, sőt, Márta még a saját családjával is összeveszett a szerelme miatt" - mesélte egy ismerős.

Gulyás Roland Forrás: Gulyás Roland

"Szegény fiúból ömlött a vér, a házban lakó nagyszüleihez szaladt át, ők értesítették a hatóságokat. Nem tudom, hogy emészti majd meg a történteket. Azt mondta, a balhé azért robbant ki, mert nem akarta hallgatni, hogy az édesanyja és kedvese hangosan szexelnek, ezért felhangosította a tévét, ami a párnak nem tetszett, ezután szólalkoztak össze."

Az ügyben megszólalt Gulyás Roland is:

"A párommal szexuális együttlét után alváshoz készülődtünk, de a fia nagyon hangosan hallgatta a tévét. Szóltam, hogy halkítsa le, mire ő f*szszopónak nevezett. Átmentem, hogy nevelési szándékkal adjak neki egy pofont, mire felkapta a mellette lévő gitárt és megütött. Letört egy fogam és megsérült a fejem. Dühös lettem, nem tagadom, ököllel ütöttem. Sajnálom, hogy így alakult. Nem ilyen ember vagyok. Nem kértem még bocsánatot, de azt gondolom, mindannyian tehetünk arról, hogy így alakult. Lelkileg megvisel, romba dőlt az életem."

Az ügyben a rendőrség is nyomoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.