Kiderült, miért ment tönkre Lagzi Lajcsi házassága - Vallott a zenész

házasság Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolt mulatószenész a Life TV Összezárva című műsorában beszélt Hajdú Péternek arról, hogy bírósági ügye a házasságának sem tett jót.

A napokban a Life.hu is beszámolt arról, hogy Galambos Lajos házassága megromlott. A konkrét okokról akkor azonban még nem lehetett tudni. Lajcsi Hajdú Péternek, az Összezárva című műsorban beszélt arról, miért is ment tönkre a kapcsolata feleségével, Bogival. A műsor ma 22 órakor látható a Life TV-n.

Galambos Lajos Fotó: Csudai Sándor - Origo


"Nem azért haragszik rám a feleségem, mert van egy folyamatban lévő bírósági ügyem, hanem azért, mert ezt nem magánügyként kezelem. (...) Nekem is kellemetlen, hogy egy bírósági ügy árnyékot vetett rám, de eltitkolni sem akarom. Harcolok az igazamért, szerencsére ebben a feleségem az egyik legnagyobb támaszom. Csak szerinte ez nem tartozik másra. Ebben máshogy gondolkodunk. (...) Számomra Bogi a legértékesebb nő. A legértékesebb társ, akit valaha ismertem. Különös tiszteletet is érzek iránta a múlhatatlan szereteten túl. Nyomasztó a neheztelése, és minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy ne haragudjon rám olyasmiért, ami a lényemből fakad. Bár követek el hibákat, megtanultam ezt a helyzetet kezelni. Egy házasságban sok munka van, pláne egy zenészében, és mi küzdünk azért, amit együtt elértünk"
- mondta Lajcsi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.