Letartóztatták az egykori gyereksztárt, mert rátámadt a barátnőjére

Forrás: ABC -
Zachery Ty Bryan családon belüli erőszak letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zachery Ty Bryan, a Házi barkács egykori sztárja állítólag rátámadt a barátnőjére, és fojtogatta a nőt. A rendőrség letartóztatta.

A hírek szerint a színész nekiesett a párjának, fojtogatta a nőt, és még a mobilját is elvette, hogy ne tudjon segítséget kérni. Mégis sikerült elszöknie, és a szomszédtól kért segítséget.
A rendőrség letartóztatta Bryant, aki nem tanúsított ellenállást, jelenleg a Lane megyei börtönben van – írta a today.com.

Zachery Ty Bryan a Házi barkácsban egykori sztárját letartóztatták. Forrás: ABC

A férfi nem rég jött össze a 27 éves nővel, ugyanis csak pár hete jelentette be, hogy válik feleségétől, akivel négy közös gyerekük van.

Bryan a Házi barkács című sorozattal vált ismertté. Később feltűnt olyan alkotásokban is, mint a Vészhelyzet, a Buffy, a vámpírok réme, a Smallville vagy a Veronica Mars, ám már több mint tíz éve felhagyott a színészkedéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.