A 35 éves férfi fokozatosan került közel a kislányhoz, elnyerte a bizalmát, majd ezután szexuális aktust létesített vele a százhalombattai erődben, és erről videofelvételt is készített.

Volt barátnője unokahúgát csábította el a 35 éves férfi, a kislány megismerkedésükkor még csak 11 éves volt. Két évig próbálta behálózni, a bizalmába férkőzőtt, végül szexuális kapcsolatot is létesített vele, amit videóra vett.

Úgy bukott, le, hogy a kislány végül mindent elmesélt az apjának. A férfi bevallotta tettét, és letartóztatatták, elmeorvosi vizsgálatra is sor kerül majd.

„Elektronikai eszközöket foglalt le a nyomozóhatóság, amikkel kapcsolatban szakértői vizsgálatokra fog sor kerülni, mert adat merült fel arra, hogy a gyanúsított olyan fénykép- és videófelvételeket tárolt rajta az ügy sértettjéről, amik alkalmasak lehetnek a gyermekpornográfia bűntett megállapítására" – mondta el a Borsnak Kenese Attila, a Budapest Környéki Törvényszék szóvivője.

A fotó illusztráció.Forrás: Thinkstock

A férfi akkor került közel párja 11 éves unokahúgához, amikor a nővel szakított. Igyekezett szép lassan elcsábítani, érzelmi kötődést kialakítani a gyerekkel, sikerült elérnie, hogy az megbízzon benne. Figyelmeztette a kislányt, hogy titokban kell tartani a kapcsolatukat, mobilt is vette neki, amin keresztül kommunikálni tudtak.

A rendőrség információi szerint a százhalombattai erdőben találkoztak, itt létesítettek szexuális aktust is. "A manipuláció lényeges eleme a bizalmi kapcsolat kialakítása. Alapvetően valamit elhitetett a kislánnyal, ami azért történt, hogy utána az önös célját elérje. Ezeket az embereket leginkább a szexuális vágy kielégítése vezérli" – mondta Makai Gábor klinikai szakpszichológus.