Gyomorforgató bűncselekménnyel vádolnak két amerikai férfit, akik a vád szerint egy elhagyatott faházban végeztek nemátalakító műtétet egy férfin, pontosabban fogalmazva kasztrálni szerették volna. Majd ezt követően elfogyasztani az áldozat nemi szervét.

A 28 éves áldozat szerint saját akaratából egészen Virginia államból utazott az 53 éves Bob Lee Allenhez és a 42 éves Thomas Gates-hez, hogy elvégezzék rajta az áhított beavatkozást - írja a The Oklahoman. Majd az "orvosok" nevetve állították, hogy a műtét után elfogyasztják a heréit.

Forrás: Shutterstock

A történet a rendőröket és az orvosokat is megdöbbentette.

A lebukás lehetősége pedig eléggé valószínű volt, hiszen nem orvosok voltak. Az áldozat még a műtét másnapján is erősen vérzett és kórházi kezelésre szorult. A kórház felé azonban Allen megfenyegette a műtött férfit, hogy ha elájul, akkor kidobják az útszélére és hagyják meghalni. Az áldozat végül az orvosoknak mesélte el, hogy a két álsebész kannibalizmusra próbálta kényszeríteni őt.

A kórház azonnal bejelentés tett, így  a rendőrök múlt hét szerdán átkutatták a házat, ahol a hűtőben és a fagyasztóban temérdek emberi herét találtak. Allent és Gates-et több bűncselekménnyel is megvádolták, így jelenleg előzetes letartóztatásban vannak.