Szörnyűség! Láncra kötve húzta végig az utcán kutyáját az apci férfi: a postás sietett az eb segítéségére

Forrás: Shutterstock -
kutya sérülés Apc állatkínzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
500 méteren keresztül húzta végig az utcán láncra kötött kutyáját egy férfi Apcon, a helyi postát mikor meglátta, azonnal közbeavatkozott.

Nyáron, augusztus 11-én történt a szörnyűség Apcon, ahol egy férfi fémből készült hurokkal fél kilométeren keresztülk vonszolta a kutyáját végig az utcán. Az állat folyamatosan fulldokolt, ennek ellenére a férfi a rángatás közben többször megütötte - írja a Blikk.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A környéken járt a helyu postát, aki amint meglátta, milyen szörnyűség történik, azonnal az eb megsegítésére sietett. A postás megmentette a kutya életét, aki azonnal állatorvost hívott a helyszínre.

A megkínzott állat túlélte a borzalmat, bár súlyos sérüléseket szenvedett, az orrát, a hasát és a lábát is felsértette a beton, valamint a vonszolásban leszakadtak a farkaskörmei a hátsó lábáról.

A Hatvani Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat a férfi ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.